Over team AZORG

AZORG wil een toonaangevend ziekenhuis zijn waar excellente zorg van A tot Z wordt uitgewerkt, waarbij de patiënt centraal staat gedurende het volledige behandelingstraject en waar het voor alle medewerkers aangenaam werken is. Als ziekenhuis hechten we enorm veel waarde aan onze betrokkenheid in de strijd tegen kanker. Als zorgverleners staan we dagelijks voor de uitdaging om patiënten te behandelen die geconfronteerd worden met de diagnose van kanker. Met jullie steun spelen we een cruciale rol in het verlichten van het leed van deze patiënten en hun dierbaren. Daarnaast verspreiden we waardevolle informatie over kanker en voeren we actief campagne voor een verbeterd kankerbeleid. Onze inzet voor preventie en baanbrekend onderzoek draagt bij aan de strijd tegen kanker.

Over de 1000 km voor Kom op tegen Kanker

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker is een uniek fietsevenement waarbij teams van geoefende renners in pelotons 1000 km fietsen ten voordele van de strijd tegen kanker. In aanloop naar het evenement zamelt elk team 5500 euro startgeld in. Dat is broodnodig voor kankeronderzoek, wat ook een directe impact heeft op de levenskwaliteit en de overlevingskansen van mensen met kanker. Tijdens het Hemelvaartweekend fietsen 8 renners van het A.S.Z. en OLV Ziekenhuis mee met dit evenement.

Vier dagen lang fietst een wisselend voormiddag- en een namiddagpeloton telkens 125 km, vanuit Mechelen naar een middagstad, en terug naar Mechelen. Op vrijdag 10 mei is Aalst de gaststad. Dit geeft uiteraard een extra dimensie aan onze deelname, aangezien Team AZORG bestaat uit renners van de beide Aalsterse ziekenhuizen, die in 2025 opgaan in AZORG. Via een verkoop van mattentaart kon reeds een deeltje van het startgeld worden ingezameld, maar nog niet het volledige bedrag.

Actie wielerkleding

Een aantal bekende namen uit het wielerlandschap zorgen nu voor een extra duwtje in de rug: Remco Evenepoel, Oliver Naesen, Michael Vanthourenhout en team Intermarché-Wanty (met o.m. Arne Marit) schonken elk een gesigneerd truitje, dat via een verkoop van genummerde tickets zal verloot worden. Een lotje kost 5 euro en is bij de deelnemers van A.S.Z. en OLV of via de communicatiediensten verkrijgbaar. Uit de verkochte lotjes zullen in de week van 29 april de 4 truitjes en de 3 waardebonnen t.w.v. 50 euro van Van Eyck Sport worden verloot.

Wil jij ons AZORG-team steunen en kans maken op zo’n bijzondere prijs? Koop een lotje bij:

  • OLV: Charlotte Bontinck, Ans van Eetvelde, Peter Noynaert en Nick Teichmann (of mail naar karla.lefever@olvz-aalst.be)
  • A.S.Z.: Bartel Thomas, Annelies Krikilion, Joke De Backer, Robbe Roggeman + reserverenners Petra Ameye, Koen Lekime en Wim Decraene (of mail naar dorien.buyst@asz.be)

 

steunonsteamKOTK
aangepast_affiche_lotjes_azorg1000km.png